CAT ESP
< tornar
Bastida tubular de marc a Barcelona

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida tubular de marc en rehabilitació de façana al barri de Gràcia (Barcelona) | Abril 2018

A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem realitzat la instal·lació d’una bastida tubular de marc en un edifici de propietaris del barri de Gràcia de Barcelona. Amb el lloguer d’aquesta bastida tubular de marc, que estarà instal·lada aproximadament quates mesos, la comunitat de propietaris d’aquest edifici del barri de Gràcia farà les feines de reparació i rehabilitació del revestiment de façana.

Bastides de Façana – reparació i rehabilitació del revestiment de façana

Es pot apreciar la dificultat de la construcció temporal de la bastida en les plataformes voladisses que sobresurten sota les balconeres.

Les inclemències del temps, la pol·lució habitual de la ciutat, han fet que la façana d’aquest edifici de Gràcia necessités realitzar una reparació i rehabilitació del revestiment monocapa.  Les bastides tubulars de marc són ideals per aquests treballs de façana i a OSG Serveis Grup tenim una llarga trajectòria en el muntatge d’aquest tipus de bastida, molt indicades per rehabilitar les façanes de qualsevol edifici de veins. Amb el lloguer de les bastides tubular de marc d’OSG especialment indicades per treballar en façana, les reparacions necessàries es portaran a terme en poc temps i comodament amb la  màxima protecció i seguretat.

Com es pot apreciar a la fotografia, la instal·lació d’aquesta bastida té un punt complicat: una plataforma voladissa sota les balconeres que sobresurten de la façana principal, element que l’equip d’OSG ha tingut molt en compte i cura a l’hora de fer el muntatge de la bastida tubular de marc.