CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida tubular de marc en la capella d’un Centre Religiós a Vic (Osona) | Abril 2018

A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem realitzat la instal·lació d’una bastida tubular de marc en l’antiga capella de la casa d’ancians de les Germanetes dels pobres de Vic. Amb el lloguer d’aquesta bastida tubular de marc de 964 metres, que estarà instal·lada aproximadament 12 mesos, el client farà les feines de reparació i rehabilitació d’aquest conjunt arquitectònic, preparant-lo i adaptant-lo per formar part dels conjunt d’apartaments que forma part de la residència per a gent gran que les Germanetes dels pobres tenen  a l’avinguda de Països Catalans de Vic.

Bastides de Façana a dos nivells – Bastida Volada

La forma constructiva que té aquesta  capella de Vic, amb  una nau central molt alta  i  els seus pòrtics i contraforts  envoltant  la nau, ha fet que a l’hora de realitzar el disseny i muntatge de les bastides, s’hagi triat  per la part exterior de la capella una bastida de marc per al primer nivell on es troben els pòrtics i els contraforts, a peu de carrer, per la façana superior, s’ha hagut de dissenyar una estructura ad-hoc per aquest projecte i donada la complexitat de la instal·lació s’han subjectat les bastides volades amb bigues construïdes a tal efecte.

Plataforma i Bastida Interior

El projecte constructiu també ha requerit realitzar la instal·lació d’una plataforma per accedir a la coberta de la capella, que actualment es troba desmuntada totalment. Aquesta plataforma que descansa sobre una bastida tubular de marc, servirà per fer la nova coberta que tindrà la capella. Així mateix, s’aprofita la bastida tubular de marc per a fer els treballs de rehabilitació vertical de les parets interiors de la capella.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en emplenar el nostre formulari de contacte per demanar un pressupost de lloguer de bastida

Us deixem algunes de les fotos d’aquesta instal·lació de bastida DORPA de marc i de la plataforma de la capella del conjunt residencial que  les Germanetes dels pobres tenen a Vic: