CAT ESP
< tornar
rehabilitacion fachada en platja de aro

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida elèctrica monomàstil per a rehabilitació de façana en edifici d’apartaments a Platja d’Aro | Abril 2018

A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem realitzat la instal·lació d’una bastida elèctrica de cremallera monomàstil en un edifici d’apartaments de Platja d’Aro. Amb el lloguer d’aquesta bastida elèctrica de cremallera monomàstil, que estarà instal·lada aproximadament 1 any, la comunitat de propietaris de l’edifici ElyPalace  farà les feines de reparació i rehabilitació de la façana i balcons i també els treballs de pintura previstos.

Conjunt de Bastides per reparar i rehabilitar

Donada la forma que té l’edifici d’apartaments ElyPalace, el conjunt de bastides triades per portar terme aquest projecte de rehabilitació de façana, està format per una bastida tubular de marc i tres bastides elèctriques de cremallera monomàstil. Aquesta combinació és perfecte, ja que amb la instal·lació de bastides tubular de marc a les cantonades de l’edifici, i bastides elèctriques per als balcons i la part central de l’edifici,  fa que no es generi cap mena de molèstia als veïns. El fet que la instal·lació d’aquesta construcció provisional hagi d’estar un any, va plantejar que els pisos no es quedessin sense il·luminació natural, sobre tot en l’època estival. La solució va ser el muntatge  a la part central de tres bastides elèctriques, que permeten tenir totalment lliure la façana mentre l’equip de OSG no està treballant en la rehabilitació. A més aquest tipus de instal·lació permet que els treballs de rehabilitació de façana es portin a terme en menys temps, ja que la mateixa bastida elèctrica incorpora la funcionalitat de montacarregues, facilitant l’accés dels treballadors i el material a l’obra.

Les bastides tubulars de marc combinades amb les bastides elèctriques monomàstil són ideals per als treballs de rehabilitació d’aquest tipus de façana i a OSG Serveis Grup tenim una llarga trajectòria en el disseny, lloguer i muntatge de bastida per a rehabilitació, molt indicada per qualsevol edifici d’apartaments. Amb el lloguer de les bastides d’OSG, les tasques de reparació i rehabilitació es realitzaran  i comodament amb la  màxima protecció i seguretat.

Si  necessites una bastida, no dubtis en emplenar el nostre formulari de contacte per demanar un pressupost de lloguer de bastida

Us deixem algunes de les fotos d’aquesta instal·lació de bastida elèctrica de cremallera monomàstil de l’edifici d’apartaments ElyPalace de Platja d’Aro: