CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida Brio multidireccional per a rehabilitació de la façana de la Casa Miquel Gómez del riu Onyar de Girona | Setembre 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de plataformes i bastides a  Girona i Barcelona província, hem fer la instal·lació d’una bastida Brio multidireccional amb una part de la bastida volada per a realitzar els treballs de rehabilitació de la façana d’una de les famoses i antigues cases penjades de la riba est del riu Onyar de Girona.

Bastida Brio multidireccional voladissa per rehabilitar una façana emblemàtica de Girona

Es tracta d’un projecte constructiu i de rehabilitació de la façana de l’antiga Casa Miquel Gómez, que forma part del conjunt arquitectònic de les cases penjades del riu Onyar de Girona. La riba est del riu Onyar que abarca les cases que hi ha entre el Pont de Pedra i la pasera de Sant Feliu, està considerada com un dels indrets més romàtics de Girona, i és dels llocs més fotografiats pels milers i milers de turistes que visiten la ciutat. La Casa Miquel Gómez va ser residència de casat de l’arquitecte Rafael Masó, a qui li deu la seva façana d’estil noucentista. La Casa Miquel Gómez també és molt coneguda per que travessa el pont d’en Gómez, ja que en el seu moment es va enderrocar part de l’edifici per poder donar accés al carrer Ballesteries i la pujada de Sant Félix (altres noms pel que es coneix el pont: El pont de la Princesa, el pont de la Creu Blanca o el pont de Sant Félix).

L’existència del pont de la Princesa que data de 1915, així com les característiques de la façana penjada de la Casa Miquel Gómez ubicada a la riba est del riu Onyar, feia necessari el disseny i muntatge d’una bastida multidireccional Brio  amb plataformes voladisses. Donada la impossibilitat de deixar el material i la maquinària a peu de carrer, s’ha muntat a cada nivell de l’estructura tubular, plataformes dobles amb una amplada total de 70 centímetres i un total  de 205 metres quadrats instal·lats, augmentant així d’aquesta manera la zona de treball disponible destinada a la descarrega dels materials constructius, deixant prou espai per als operaris i  la maquinaria necessària per aquesta rehabilitació de façana.

La instal·lació de la bastida multidireccional Brio tindrà una durada aproximada de tres mesos, que es la durada prevista per realitzar els treballs de rehabilitació i pintura d’aquesta emblemàtica façana de Girona. Després d’aquest temps, la Casa Miquel Gómez tornarà a estar ben guapa pels selfies dels visitants i turistes de Girona.

Bastida multidireccional per a la rehabilitació de la façana noucentista de la Casa Miquel Gómez de Girona

Bastida multidireccional per a la rehabilitació de la façana noucentista de la Casa Miquel Gómez de Girona

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar