CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida Brio multidireccional per a construcció d’una façana d’obra vista Viladecans (Barcelona) | Agost 2018

Viladecans.- A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de plataformes i bastides a  Girona i Barcelona província, hem fer la instal·lació d’una bastida Brio multidireccional amb part de la bastida volada per a realitzar els treballs de construcció de la façana d’obra vista d’un nou hotel de Viladecans (Barcelona).

Bastida tubular Brio multidireccional per construir façanes d’obra vista

En aquest projecte constructiu d’un hotel al carrer de la Tecnologia de Viladecans, ha estat necessari fer el muntatge d’una bastida multidireccional Brio a les façanes laterals d’aquesta obra per portar a terme la construcció de la façana d’obra vista. Donat el poc espai disponible a peu de carrer, també s’han instal·lat diferents plataformes per descarregar els materials gràcies a una grua de politja instal·lada en l’últim pis d’aquest bastida multidireccional. Part de la bastida ha estat instal·lada en voladís.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar