CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i instal·lació d’una bastida Brio multidireccional per a rehabilitació de la façana i la coberta d’una antic hospital de Santa Coloma de Gramenet | Octubre 2018

Girona.- A OSG Serveis Grup com a empresa dedicada al lloguer i muntatge de plataformes i bastides a   Barcelona i Girona província, hem fer la instal·lació d’una bastida Brio multidireccional a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) per encàrrec d’una empresa constructora de Manresa que porta a terme la reconversió del Pavelló B de l’antic Sanatori-Hospital  de l’Esperit Sant, que fou abandonat per trasllat en 2007.

Bastida Brio multidireccional per al sanejament de la façana d'un antic hospital

Es tracta d'un projecte constructiu de rehabilitació i sanejament de la façana i les cobertes del Pavelló B de l'antic sanatori per tuberculosos de l'Hospital de l'Esperit Sant, que passarà a tenir els usos de centre de formació ocupacional amb una capacitat per a 200 alumnes, gestionat per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. L'edifici en qüestió fou construït al 1929, és un edifici a quatre vents de planta baixa i tres pisos. Originalment tenia un composició simètrica però a data d'avui li falta l'ala nord, pel que fa que l'edifici tingui un aspecte d'inacabat. Aquest antic pavelló d'estil noucentista ha esta considerat un  "Bé Cultural de Interès Local - IPA - 20731".  La façana a sanejar és de totxo manual vist amb un sòcol de paredat. La coberta és de teula àrab a dues vessants. Destaca el ràfec suportat per permòdols a la façana sud i els merlets que coronen la coberta (wikipedia).

Per realitzar aquestes tasques de sanejament de la façana i les cobertes ha estat necessari el disseny i muntatge d'una bastida multidireccional Brio  de 22 metres d'alt, amb plataformes de 70 centímetres i un total  de 1000 metres quadrats instal·lats.habilitació de façana.

La instal·lació de la primera fase d'aquesta bastida multidireccional Brio tindrà una durada aproximada de tres mesos, desprès d'aquest temps es desmuntarà per tornar a instal·lar-la a la façana posterior de l'edifici, per un temps semblant.

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació de edificis històrics, d'Interès Cultural, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar