CAT ESP
< tornar

Bastides | Disseny i Muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc per formació de façana en un edifici de nova construcció a Tamariu (Costa Brava) | Abril 2019

Palafrugell.- A   OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Dorpa tubular de marc en un edifici plurifamiliar de nova construcció a Tamariu (Girona – Costa Brava).  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de formació de la façana i dels balcons i finestres, col·locació de canalons i baixants pluvials i rematar el teulat de la nova construcció feta per el departament d’Obra Nova d’OSG Serveis Grup.

OSG Serveis Grup, com a empresa constructora a Girona i Barcelona, porta a terme la construcció d’un edifici nou plurifamiliar a la població costanera de Tamariu. Per realitzar les tasques constructives de formació de façana, remolinats, empits de finestres i balcons, col·locar canals i baixants pluvials, i rematar les teules de la coberta, ha estat necessari fer el disseny i instal·lació d’una bastida Dorpa tubular de marc de passera doble (o,70 metres d’ample) amb base peatonal de 1 metre i 80 centímetres, i amb un total de 360 metres quadrats instal·lats. Una part de la bastida s’ha fet voladissa a sobre de la teulada de la casa adjacent. La instal·lació d’aquesta bastida es mantindrà fins el fi del projecte constructiu d’aquest edifici nou que porta a terme OSG Serveis Grup .

Si  necessites una bastida per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

o també et pot interessar