CAT ESP
< tornar

Bastides de Marc | Lloguer i Muntatge d’una bastida tubular de marc per rehabilitació de façana d’un edifici del Carrer Torres i Bages de Barcelona | Gener 2020

Barcelona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida DORPA tubular de marc en un edifici del Carrer Torres i Bages de Barcelona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de reparació de les baranes dels balcons i els mateixos balcons d’un edifici de la ciutat condal.

Per realitzar aquestes tasques de reparació dels balcons i les seves respectives baranes d’aquest edifici del carrer Torres i Bages de Girona, va ser necessari fer el disseny i la instal·lació d’una bastida DORPA tubular de marc amb doble passera amb un ample de 70 centímetres en la seva base peatonal, amb una ampliació lateral d’un metre per facilitar l’accés als treballadors a l’hora de fer la reparació. La superficie total de l’estructura d’aquesta bastida  arribava els 650 metres quadrats.  La instal·lació d’aquesta bastida es mantindrà per  una durada compresa entre 3 i 5 mesos aproximadament, temps previst  per rehabilitar  i fer les feines de reparació dels balcons d’aquest edifici plurifamiliar de la ciutat de Barcelona.

Galeria de fotos:

Muntatge Bastida DORPA tubular de marc al Carrer Torres i Bages de Barcelona – Treballs de reparació de veranas i balcons.

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida tubular de marc

Has decidit rehabilitar la façana del edifici? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides DORPA tubular de marc a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.