CAT ESP
< tornar

Bastides Cintra | Disseny, lloguer i muntatge d’un conjunt de torres de bastides Cimbra per a la construcció d’una llosa encofrada de la planta primera d’una nova construcció a Sant Adrià del Besòs (Barcelona) | Juliol 2020

Sant Adrià del Besòs.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’un conjunt de torres d’apuntalament Brio multidireccional  per a cintres en la construcció d’una llosa encofrada de la primera planta d’un edifici de nova construcció  del Carrer Lope de Vega de Sant Adrià del Besòs (Barcelona).  El conjunt de torres de bastida brio per a cintra instal·lat servirà per realitzar les taques d’encofrat de casdascuna de les plantes que tindrà un edifici de nova construcció a Sant Adrià del Besòs.

Per realitzar aquestes tasques de construcció i formació de la llosa de cada planta en aquest edifici de nova construcció  del carrer Lope de Vega de de Sant Adrià del Besòs, ha estat necessari fer el disseny i la instal·lació d’un conjunt de torres d’apuntalament brio multidireccional per a cintres.  La instal·lació d’aquesta bastida per a cintres té una superficie de  900 metres quadrats de superficie i estarà instal·lada per  2 mesos aproximadament, temps que es necessita per fer les feines d’encofrat de la llosa del primer pis. Posteriorment un cop fraguat el formigó de la llosa, es retirarà i s’intal·larà les mides en alçada per continuar amb la construcció de les següent plantes d’aquesta promoció de pisos. L’encarrec s’ha fet per a l’empresa constructora Copcisa, promotora de la construcció d’aquest edifici.

Galeria de fotos:

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida brio per a cintres

Has decidit fer una construcció nova d’un bloc de pisos? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides brio multidireccional per a cintres a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.